info@limonceline.nl

9 september 2025

Zilver!!

Ook dit jaar heb ik mee gedaan aan de IWSC ( International wine & spirit challenge). Ik heb de Aranceline en de NICE ingestuurd. Aranceline maak ik van de lekkerste onbespoten sinaasappels uit Sicilië. De internationale vakjury omschreef de Aranceline als volgt: Heldere, pittige aroma's die doen denken aan versgeperste sinaasappels. De smaak volgt met een zoete citrusexplosie, vakkundig gelaagd met delicate bloemige tonen. De Aranceline werd bekroond met ZILVER. Altijd mooi, als je door een internationale jury op deze manier gewaardeerd wordt en blijft behoren tot de top van de wereld.

Om het verhaal nog mooier te maken had ik ook de NICE laten beoordelen. NICE is een iets sterkere limoncello 32%, die ik maak van citroen en steranijs. Het is een soort mix tussen limoncello en sambucca. De internationale vakjury omschreef de NICE als volgt: Geurig en elegant, het aroma onthult een delicate mix van bloemige tonen en pittige citroen. In de mond een harmonieuze balans van muntachtige anijs en helder, zoet fruit. Verfrissende afdronk met een vleugje menthol.

Ook de NICE werd dit jaar bekroond met ZILVER. Ik ben natuurlijk super trots, dat er zoveel waardering is voor mijn werk en hoop in de toekomst nog veel smaken te blijven ontwikkelen. Ik ben benieuwd wat jullie favoriete Limonceline is?

door info 26 juni 2025
Il dolce far niente
door Limonceline 21 november 2024
Bring it on!
door Eline van Dijk 14 oktober 2024
Verantwoord ondernemen
3 juni 2024
Uitgeroepen tot de beste limoncello ter wereld!
door Eline van Dijk 20 juni 2023
Cheers to summer
door Eline 22 december 2022
Christmas vibes
10 november 2022
We zijn open!
10 oktober 2022
De kuiperij 
door Eline van Dijk 23 februari 2022
Waar het avontuur begon
27 december 2021
Cheers @limonceline