info@limonceline.nl
Zilver!!

Ook dit jaar heb ik mee gedaan aan de IWSC ( International wine & spirit challenge). Ik heb de Aranceline en de NICE ingestuurd. Aranceline maak ik van de lekkerste onbespoten sinaasappels uit Sicilië. De internationale vakjury omschreef de Aranceline als volgt: Heldere, pittige aroma's die doen denken aan versgeperste sinaasappels. De smaak volgt met een zoete citrusexplosie, vakkundig gelaagd met delicate bloemige tonen. De Aranceline werd bekroond met ZILVER. Altijd mooi, als je door een internationale jury op deze manier gewaardeerd wordt en blijft behoren tot de top van de wereld.
Om het verhaal nog mooier te maken had ik ook de NICE laten beoordelen. NICE is een iets sterkere limoncello 32%, die ik maak van citroen en steranijs. Het is een soort mix tussen limoncello en sambucca. De internationale vakjury omschreef de NICE als volgt: Geurig en elegant, het aroma onthult een delicate mix van bloemige tonen en pittige citroen. In de mond een harmonieuze balans van muntachtige anijs en helder, zoet fruit. Verfrissende afdronk met een vleugje menthol.
Ook de NICE werd dit jaar bekroond met ZILVER. Ik ben natuurlijk super trots, dat er zoveel waardering is voor mijn werk en hoop in de toekomst nog veel smaken te blijven ontwikkelen. Ik ben benieuwd wat jullie favoriete Limonceline is?