info@limonceline.nl
Cheers @limonceline

Wat is er nou lekkerder dan in het weekend uitgebreid te borrelen? Zeker als de dagen wat donkerder zijn en de avonden langer. Met mijn tips voor de ultieme borrelplank kom je een heel eind.
Tip 1: Begin met het uitzoeken van een goede plank. Ik ben voor een ronde plank gegaan, omdat ik hou van ronde vormen.
Tip 2: Zoek een mooi champagne of prosecco glas. Schenk daar 1/3 Limonceline in en vul de rest bij met prosecco. Ik heb er wat blauwe bessen in gedaan en een schijfje citroen. In de winter periode is het ook leuk met een takje rozemarijn.
Tip 3: Zorg voor een goede verdeling op de plank, dus aan beide kanten wat kaas, gevulde eitjes, worst, etc. Zorg dat je ook wat ronde bakjes hebt met daarin honing, mosterd en allioli. Ik ben voor ronde bakjes gegaan, omdat de plank ook rond is, Bij een vierkante plank was ik voor hoekige bakjes gegaan.
Tip 4: Maak van de salami en ham mooie roosjes, snijdt de kaas in mooie partjes. Vul de plank aan met fruit en verse kruiden. Als iets er goed uit ziet, smaakt het ook vaak beter.
Tip 5: Mocht je er nou echt niet uit komen. Bestel dan een prachtige plank via Proefplank. Compleet gestyled in thema en echt een blikvanger op iedere tafel.
Maar misschien vraag je je nu af: wat zit er nou op de borrelplank van Limonceline? Nou hier komt het...Ik heb een blauwe kaas in partjes gesneden, en een Spaanse kaas met rode korst, in het midden zit een camembert en blokjes oude kaas. Voor bij de kaas heb ik wat druiven, mosterd en honing. Er ligt gerookte zalm op met wat citroen partjes. Gevulde eitjes, prikkers met ansjovis, olijf en zilverui. Rolletjes ham gevuld met monchou. Serrano ham, salami, tomaatjes, aardbeien, rozemarijn takjes, besjes, schaaltje allioli en wat ronde crackers. Uiteraard heb ik ook nog wat stokbrood gebakken om al dat lekkers op te smeren. Het maakt niet uit wat je op de plank serveert, als je het maar met liefde doet. En uiteraard met een heerlijk glaasje Limonceline erbij. Salute!